Aj som fan!

Intensiv och smärtsam morgon. Från ingenstans fick jag idag skavsår på båda hälarna men ignorerade det och hoppades på att det inte var så farligt. Det var det inte heller de första 7 km, men efter det blev det ren och skär smärta. Passande nog bara 6 km hem och haltande och nästintill gråtfärdig tog jag mig hur som helst hem. Där det blev en smärtsam dusch och smärtsamt uppenbart att jag inte hade några compeed skavsårsplåster när jag smärtsamt tryckte ner fötterna i ett par skor för att ta mig till sjukgymnasten.

Så nu är morgondagens promenad i farozonen. Jag har bett min sambo köpa på sitt ett lager compeed på hemvägen från jobbet men jag misstänker att skadan för närvarande är för stor för att det ska hjälpa redan imorgon. Köttiga sår och hoprullat avskalat skinn är ingen vacker syn. 🙂

Dagens höjdpunkt får nog bli gymmet, där gjorde det inte ont alls faktiskt!

By | 2018-04-18T15:09:22+00:00 april 18th, 2018|Categories: Träning & Kost|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment