Då sitter jag här igen och planerar och inget blir som det ska. Jag hade inte trott att ett nattåg till Kiruna på en söndag skulle vara fullbokat, men så är det jävligaste av fallen. Så ska jag åka en dag senare eller välja en betydligt obekvämare och tidskrävande lösning. Det lutar åt att jag kommer att åka upp mot Kiruna på måndag istället. Har dock inte riktigt bestämt mig utan tar det avgörande beslutet ikväll efter samtal med hon jag tråkigt nog lämnar hemma. För det är just det som är det svåra just nu. Att hålla mig själv positiv fast jag vet att saknaden kommer bli enorm och det är ju lite därför jag gör allt detta. För att utsätta mig själv för en situation i ensamhet jag aldrig upplevt, att testa mina gränser såväl psykiskt som fysiskt.

Jag har även beställt en klocka, en dyr avbetalningshistoria men till ett förmånligt pris. Den kommer underlätta navigering och mitt prylbegär på alla sätt och vis 🙂 Det blev Suunto Traverse Alpha och den har alla funktioner jag behöver och några till. 🙂

Ikväll ska jag iväg och handla den sista delen av maten, lite mer gas och annat smått jox. Jag siktar på att skicka iväg mina matpaket med bussgods på fredag och med den nya dieten jag har framtagit kommer det bli en hel del Snickers, nötter och frukt till lunch, ensidigt kalla mål till frukost och varma, stora kaloririka mål till kvällen. Om det blir bra får jag se när jag kommer hem men tills dess hoppas jag med en dåres envishet att jag har en fungerande plan!