Förbannade oreobollar!

Nu har jag snart ätit upp allt onyttigt i hemmet igen. Jag har fan inte den moral som krävs för att motstå att äta upp godsakerna som finns i kylen. Varje gång jag öppnat kylskåpet har det där jävla fatet med chokladdränkta oreobollar stirrat hånfullt, elakt och med ett illasinnat flin uppmanat mig att ge efter och korta deras redan ytterst tidsbestämda liv. De vann! Fan! Men otroligt goda var de! Så egentligen var det nog jag som vann, trots abnormt kaloriinnehåll i varenda liten bolljävel.

Rent krasst tror jag att mitt tillfälligt ökade kaloriintag gynnar min styrketräning i positiv bemärkelse. Men medaljens baksida är ju att viktnedgången blir mer lidande. Min plan är att hålla det så nu under julen och nyårshelgen. Alltså fortsätta träna hårt, men ändå med gott samvete lyxa till maten lite. Men någon jävla måtta får det bli, därför “offrade” jag mig idag och slukade de sista syndiga chokladbollarna. Finns det inget onyttigt kvar i kylskåpet så är det ju givetvis lättare att att inte äta onyttigheter. Jag är smart och chokladbollar är dumma. Jag vinner och de försvinner. Ja ni förstår nog hur jag tänker även om jag ibland har otur i tänkandet!

Gymmet går fortfarande strålande, jag ökar i något nästan dagligen. Knäet känns okej och axeln ställer inte heller till för mycket oreda. Promenader går bra och ljudböckerna tonar bort i snabb takt. Snart klar med Jo Nesbøs böcker om Harry Hole, en helt godkänd bokserie. Nu ska jag bara hitta en lämplig uppföljare. För timmarna på promenader springer iväg och ljudböckerna med dem.

By | 2017-12-20T17:09:16+00:00 december 20th, 2017|Categories: Träning & Kost|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment