Idag har jag varit i skapar tagen och gjort en grytmysare åt min Toaks 750ml kopp. Vet inte vad en sådan beräknas väga och min stannade på 31 gram, det får nog ansees som godkänt. Ska testa och koka upp vatten och mäta temperaturen efter 15 min med och utan grytmysaren. Grytmysare, ja det är ett ganska härligt ord i sig!

La en beställning på ett riktigt fult regnskydd till ryggsäcken. Ett orange från Lixada, som sagt hur fult som helst men för 40 kr och en annonserad vikt på 58 gram så kan det vara värt det. Jag har en packliner med men känns extra säkert att köra med regnskydd utanpå ryggsäcken med. Om inte för att det är betydligt tyngre att släpa på en våt ryggsäck än en torr kan jag tänka mig. Har även beställt lite nylonstrumpor och billigare ullstrumpor så jag kan slita på med gott samvete. Det är dyrt att nöta ut sockor, men jag har velat prova mig fram i vinter/vår en kombination som funkar för just mina fötter. Nackdelen att just de merinoullsockorna som jag använd inte längre finns att få tag på. Så måste försöka hitta ett annat prisvärt märke, för jag varken kan eller tänker köpa strumpor för 200 kronor paret.

Gymmet gick segt idag men jag segrade trots allt över mig själv och ökade något på någon övning. Promenaden gick från början också ovanligt segt men lossnade mot slutet och då var kilometertiderna desto bättre. Ska försöka pumpa på hela veckan utan vila men om det fortsätter som idag får jag nog omvärdera mitt beslut.