Nöjd och något gladare

Minskat midjemått men ökat i vikt. Vågen stannade på 92.1 kg, alltså min första vecka utan minskning. Så om inte alla visste det redan så funkar en bulldiet inget vidare. Jag är nöjd ändå och gymmet har trots allt gått riktigt bra, kanske just för min lilla veckolånga bulldiet. 🙂

Löpbandet gick bra idag och kände inte några begränsningar av knäet, jag gick mestadels av tiden och joggade ett par minuter varje kvart. Det kändes bra och då jag inte hade mitt eget pulsband med mig fick jag förlita mig på det som finns inbyggt på löpbandet. Det visar en betydligt lägre puls i vanligt tempo och en snabb återgång efter mina joggingsintervaller. Med andra ord blir det bara bättre och bättre och det är ett roligt komplement till mina vanliga utomhuspromenader.

De lovar kallare väder nästa vecka och jag hoppas innerligt att det stämmer. Underlaget blir mer stabilt och det enda jag ser som eventuellt negativt är om jag inte har tillräckligt varma kläder. Men tror det inte ska vara någon fara så länge jag är i rörelse.

Sammanlagt är jag trots viktuppgång redigt nöjd med veckan, jag har kämpat och pushat fast jag egentligen bara hade velat stannat i sängen de flesta dagarna. Kanske har jag bättre vilja nästa vecka och med det en bättre diet, men det lär visa sig…. 🙂

By | 2017-12-16T14:52:20+00:00 december 16th, 2017|Categories: Träning & Kost|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment