Nu ska det ta fart i livet igen med lite nya insikter, diagnoser och mediciner. Men det är ett tråkigt ämne som jag kan ta upp senare. Jag har bestämt mig för att 2020 återvända till Gröna Bandets 130 härliga mil! Innan dess blir det orangea bandet igen och sen kanske Kungsleden mot hösten. Jag är i vrakligt bra form, det vill säga rund men ändå glad. Nya utmaningar och mål står alltså på agendan och det trevliga planerandet och träningen på vägen dit.

Ska nog lägga upp bloggen lite annorlunda denna gång, lite mer tips och matlagning då min första tanke denna gång är att torka allt själv. Blir självklart lite träningsuppdateringar och annat jox med.

Promenaderna har jag redan kommit igång med förra månaden. Innan dess har jag mest legat och suckat av smärta sen i augusti förra året. Jag går nu hjälpligt men stappligt fram. Vänstra lårmuskeln ha sjunkit ihop en hel del och jag har svårt att inte halta, men mest pga av en dålig gammal ovana. Smärtan är under full kontroll. Så ett par till lugna mil och stabilisera musklerna runt knäet på allvar, så hårdkör jag igen!

Väl mött och tack för alla stärkande ord och inspirerande vandringar jag sett av många under vintern!