Ont skall med ont fördrivas

En lugn och rolig helg som avslutades med att jag i Söndags fick matmani! Jag var hungrig hela dagen och gjorde inte några nämnvärda avkall på mitt frossande:-) Eventuellt åt jag mig sjuk, tror inte riktigt själv på det. Men har haft feberkänningar och rejäla huvudvärksattacker sedan i söndags natt. Till följd av detta var jag igår både trött och hängig så jag valde att ta en slappardag för att kunna återkomma idag ordentligt. Och klockan fem i morse tyckte kroppen att det var färdigvilat men jag vägrade lyssna och låg kvar i sängen tills klockan sex. Önskar att man kunde vara lika pigg alla mornar för lite extra effektiv blir man när man är klar med frukost, gym, 13km promenad och tidig lunch redan klockan 10 på förmiddagen. 🙂

Imorgon är det dags för sjukgymnastik igen och troligtvis mer obekväm stötvågsbehandling. Men det får vara hur obekvämt eller göra hur ont som helst bara jag blir bättre!

By | 2018-04-17T13:35:23+00:00 april 17th, 2018|Categories: Träning & Kost|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment