Skärpning utlovas

Snart är det julafton och tyvärr medför det att det inte blir några expeditionsinköp, pengarna skall läggas på andra paket istället. Jag hade i ärlighetens namn inte beräknat det i min månatliga budget men tror jag ska få det att gå ihop ändå i slutändan. 🙂

Börjar bli irriterad på mig själv och den taskiga förmågan att inte kunna motstå onyttigheter. Så nu efter helgerna så har jag bestämt mig själv för att riktigt på allvar skärpa mig i ett par veckor. Det blir att återgå till det bevisligen fungerande systemet med matlådor för varje vecka och se till att ha en jädrans karaktär när man åker och handlar. Jag kommer fortfarande tillåta mig själv att svulsta lite extra på helgerna men vardagarna blir det asketiskt värre på. Som det är nu har jag börjat slarvat med både matlagning och handling och det kommer inte ge fullgoda resultat, inte enligt mina egna uppsatta mål i alla fall.

För övrigt är ytterligare 12 kilometer in-nötta i skorna och ett par liter mjölksyra producerat efter dagens gym och promenad. Träningen går lätt nu, styr jag bara upp kosten bättre så kommer det bli kalas!

By | 2017-12-21T19:08:12+00:00 december 21st, 2017|Categories: Träning & Kost|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment